Arrangementen

life-and-death-2-1294270-m

Rouwwerk
Bij een uitvaart of crematie van een dierbaar persoon kun je een laatste groet in bloemen of in bloemvorm mee geven. Wij informeren u graag over de mogelijkheden en begeleiden u met het maken van de juiste keuze. Daarbij heeft u de keuze een passende kaart of een lint aan het stuk toe te voegen. Deze kan uiteraard bedrukt worden met eigen tekst.

1345271_43052608

Bruidswerk
Een huwelijksdag is een speciale dag, meestal de dag van je leven. Een dag waarop je wilt dat alles perfect geregeld is, dat geldt natuurlijk ook voor de bloemen. Momenteel is een strak gebonden boeket erg populair, maar u kunt natuurlijk ook voor een klassieke stijl kiezen. Wij verzorgen corsages voor de bruidegom en voor familie corsages. Deze worden door middel van magneetjes bevestigt. Ook het vervoersmiddel dat u op deze speciale dag gaat gebruiken kan door ons extra feestelijk worden gemaakt met bloemen.

sweet-orchid-2-1495651

Geboorte
Een geboorte is iets speciaals, er wordt een nieuw leven op deze wereld gezet. Bij ons kun je een speciaal geboorte stukje in elkaar laten zetten. Dit kan een roze of blauw stuk zijn, geheel afhankelijk van of het een jongetje of een meisje wordt. We voegen om het wat extra leuk te maken bijvoorbeeld een rammelaar, speen of knuffel toe aan het stuk. Dit geheel naar uw keuze.