Bloemen

Boeketten

Wij creëren uit een uit een breed scala van verse bloemen dagelijks prachtige boeketten van fleurig tot trendy, of klassiek. Ons assortiment bloemen wisselt vanzelfsprekend met de seizoenen mee.
Een gevoel uitdrukken is soms lastig, maar een bloemetje blijft de ultieme manier om dit gevoel goed naar buiten te brengen. Blijdschap, verdriet, verliefdheid, waardering, meeleven, iedereen ervaart deze emoties wel eens. Of het nu gaat om een eenvoudig sfeerboeket of een spectaculair bloemstuk, wij staan graag voor u klaar om advies te geven en deze naar u wensen te voorzien.

Tips voor het verzorgen

Om uw bloemen zo lang mogelijk mooi te houden, hebben wij een aantal tips voor u!

#1

Schuin afsnijden

Een beetje liefde voor je boeket kan geen kwaad. Snijd de stelen schuin af en ga er niet in hakken of knippen. Zo kunnen de bloemen via de stelen voldoende water opnemen.

#2

Blaadjes verwijderen

Zorg ervoor dat al het blad uit het water verwijderd wordt. Anders kunnen de bladeren namelijk gaan rotten, door eventuele bacteriën die in het water terecht komen.

#3

Een schone vaas

Bloemen houden van schoon water, dus ook van een schone vaas! Om meteen al aanraking met bacteriën te voorkomen. Ook houden bloemen van genoeg ruimte, dus zorg voor een ruime vaas.

#4

Snel in het water!

Het is belangrijk dat de bloemen, na het bezorgen of afhalen, zo snel mogelijk in het water komen te staan. Gebruik daarvoor lauw kraanwater en de juiste hoeveelheid snijbloemvoeding.

#5

Een goed plekje

Om er voor de zorgen dat de bloemen lang blijven staan, is een goede locatie belangrijk. Bloemen houden niet van tocht of de verwarming. Ook is naast de fruitschaal geen goede locatie voor uw bloemen.

Vers van de veiling

Elke ma & do verse bloemen

Rechtstreeks van de kweker

Breed assortiment

Voor ieder moment

Of het nou gaat om trouwen, rouwen of het vieren van een nieuw leven. Wij zorgen voor elke gelegenheid voor de juiste bloemen. Wij informeren u graag over de mogelijkheden en begeleiden u graag met het maken van de juiste keuze.

Bruidswerk
Rouwwerk
Geboorte

Laten bezorgen óf afhalen

Wat u het beste uitkomt!
Wij verzenden tevens via Fleurop bestellingen door heel Nederland!