Bloemen

Wij creëren uit een uit een breed scala van verse bloemen dagelijks prachtige boeketten van fleurig tot trendy, of klassiek. Ons assortiment bloemen wisselt vanzelfsprekend met de seizoenen mee.

Een gevoel uitdrukken is soms lastig, maar een bloemetje blijft de ultieme manier om dit gevoel goed naar buiten te brengen. Blijdschap, verdriet, verliefdheid, waardering, meeleven, iedereen ervaart deze emoties wel eens. Of het nu gaat om een eenvoudig sfeerboeket of een spectaculair bloemstuk, wij staan graag voor u klaar om advies te geven en deze naar u wensen te voorzien.

De 3 stappen na bezorging

U heeft een boeket ontvangen en wilt natuurlijk dat deze zo lang mogelijk mooi blijft. Hieronder staan dé 3 stappen om uw boeket zo lang mogelijk vers en mooi te houden!

1. Schuin afsnijden

Bloemen kunnen dan beter voldoende water opnemen. Zorg ook dat er geen blad in het water hangt of komt om bacteriën te voorkomen.

2. Schone vaas

Voorkom hiermee bacteriën in het water en het geeft de stelen de ruimte. Vergeet ook de snijbloemenvoeding niet toe te voegen.

3. Gunstige plek

Zet uw bloemen niet op de tocht, bij de kachel of naast fruit. Door de wind, warmte en ethyleen van het fruit gaan bloemen sneller verslappen.