Over ons

Over ons

al 0 jaar
Uw favoriete bloemenzaak

Al meer dan 30 jaar is Bloemen Palet een begrip in Beilen. In 1986 zijn begonnen in een klein winkeltje, aan de Raadhuisstraat in Beilen. Omdat dit pand weinig mogelijkheden bood tot uitbreiding zijn we in 1994 verhuisd naar ons huidige pand, een stukje verderop, eveneens aan de Raadhuisstraat. Hier werken we met veel plezier en passie aan al uw bloemwensen. Bekijk hieronder wat we nog meer voor u kunnen betekenen.

Bloemen

Wij creëren uit een uit een breed scala van verse bloemen dagelijks prachtige boeketten van fleurig tot trendy, of klassiek. Ons assortiment bloemen wisselt vanzelfsprekend met de seizoenen mee.

Een gevoel uitdrukken is soms lastig, maar een bloemetje blijft de ultieme manier om dit gevoel goed naar buiten te brengen. Blijdschap, verdriet, verliefdheid, waardering, meeleven, iedereen ervaart deze emoties wel eens. Of het nu gaat om een eenvoudig sfeerboeket of een spectaculair bloemstuk, wij staan graag voor u klaar om advies te geven en deze naar u wensen te voorzien.

Planten

Planten zijn en blijven de sfeermakers bij u in huis. En tegenwoordig natuurlijk ook op het werk of op het terras. In combinatie met goed geselecteerde accessoires zijn planten uitgegroeid tot vaste stijlelementen in onze leefomgeving. U kunt bij ons terecht voor allerlei soorten planten.

Voor binnen in uw huis, maar ook voor uw terras. Ook kunt u bij ons terecht voor aankleding van uw bedrijf of op een beurs. Wij laten onze creativiteit de vrije loop gaan en zorgen voor een passende plant!

Wonen

U heeft net een nieuw huis gekocht en alles is nog zo kaal. Een mooie grote eettafel maar die is nog aardig leeg en u zoekt iets leuks voor op die tafel. Bij ons heeft u een uitgebreid assortiment aan woondecoratie voor op tafel of bijvoorbeeld een kale hoek in de hal of in de kamer. We vinden het leuk om u hierover te adviseren en te helpen. Er zijn namelijk ontzettend veel mogelijkheden! Denk ook aan eigengemaakte decoratie van steigerhout, mét of zonder kleur. Kom eens langs en laat u verrassen.

Onze arrangementen

Bruidswerk

Een huwelijksdag is een speciale dag, meestal de dag van je leven. Een dag waarop je wilt dat alles perfect geregeld is, dat geldt natuurlijk ook voor de bloemen. Momenteel is een strak gebonden boeket erg populair, maar u kunt natuurlijk ook voor een klassieke stijl kiezen. Wij verzorgen corsages voor de bruidegom en voor familie corsages. Deze worden door middel van magneetjes bevestigt. Ook het vervoersmiddel dat u op deze speciale dag gaat gebruiken kan door ons extra feestelijk worden gemaakt met bloemen. Neem voor de mogelijkheden contact met ons op!

Rouwwerk

Bij een uitvaart of crematie van een dierbaar persoon kun je een laatste groet in bloemen of in bloemvorm mee geven. Wij informeren u graag over de mogelijkheden en begeleiden u met het maken van de juiste keuze. Daarbij heeft u de keuze een passende kaart of een lint aan het stuk toe te voegen. Deze kan uiteraard bedrukt worden met eigen tekst. Neem hiervoor contact met ons op!

Geboorte

Een geboorte is iets speciaals, er wordt een nieuw leven op deze wereld gezet. Bij ons kun je een speciaal geboorte stukje in elkaar laten zetten. Dit kan een roze of blauw stuk zijn, geheel afhankelijk van of het een jongetje of een meisje wordt. We voegen om het wat extra leuk te maken bijvoorbeeld een rammelaar, speen of knuffel toe aan het stuk. Dit geheel naar uw keuze.