Planten

Sfeermakers

Planten zijn en blijven de sfeermakers bij u in huis. En tegenwoordig natuurlijk ook op het werk of op het terras. In combinatie met goed geselecteerde accessoires zijn planten uitgegroeid tot vaste stijlelementen in onze leefomgeving. U kunt bij ons terecht voor allerlei soorten planten.
Voor binnen in uw huis, maar ook voor uw terras. Ook kunt u bij ons terecht voor aankleding van uw bedrijf of op een beurs. Wij laten onze creativiteit de vrije loop gaan en zorgen voor een passende plant!

Planten zijn gezellig en ook nog eens goed voor de gezondheid!

Tips voor het verzorgen

Om uw planten zo lang mogelijk mooi te houden, hebben wij een aantal tips voor u!

#1

De juiste plek

Om je plant gezond te houden is de juiste plek erg belangrijk. Planten houden van licht, maar niet teveel. Ook helemaal in het donker is niet goed. Zorg dus voor een goede balans van licht.

#2

Hoeveelheid water

De juiste hoeveelheid verschilt natuurlijk per plant. Voelt het blaadje van de plant droog aan, geef 'm dan een beetje water. Bedenk ook waar de plant in de natuur leeft en hoeveel water hij dan zou krijgen.

#3

Houd 'm schoon!

Houd je plant schoon. In de natuur zorgen regen en wind voor een natuurlijke schoonmaak. Door een stoffer langs de plant te houden zorg je ervoor dat de plant weer kan ademen.

#4

Ruimte

Een plant die nog volop in de groei is heeft ruimte nodig om te groeien. Prop de plant daarom niet in een klein hoekje, zodat er voldoende ruimte is om te volgroeien.

#5

De pot

De plant zit vaak al in een pot wanneer je deze bij ons koopt. Overpotten is dan niet nodig. De plant kan in de plastic pot blijven en deze in het geheel overzetten in een mooie pot.