Verenigingen

Wilt u een mooi bloemetje met speciale korting en vele extra voordelen? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Bloemenpalet Beilen bied u namelijk deze speciale actie aan.
Door onze jarenlange ervaring in het leveren van bloemen op de particuliere en de zakelijke markt, weten wij als geen ander dat hieraan hoge eisen gesteld worden en wat korting voor u vereniging of stichting kan opleveren. Wij staan garant voor de juiste kwaliteit en creatieve arrangementen op het gebied van boeketten en plantaardige decoraties. Ook zijn we u graag van dienst tijdens bijzondere gelegenheden. Bijvoorbeeld feestelijke boeketten voor een verjaardag, bij een jubileum, huwelijk, geboorte, een boeket als beterschapwens of gewoon een leuke attentie.

Bij ons kunt u als vereniging bloemen op rekening kopen. Dit betekent dat u snel en makkelijk producten kunt bestellen. Maandelijks ontvangt u een verzamelfactuur inclusief de korting die wij u geven.

Wij bezorgen uw bloemen en boeketten zelf in de regio Midden-Drenthe. Daarnaast maken wij gebruik van een zeer groot netwerk van gekwalificeerde bloemisten in Nederland en kunnen wij uw bestelling voor buiten onze eigen bezorgregio vaak nog dezelfde dag leveren, mits de opdrachten voor 12:00 uur bij ons binnen zijn.

Wat zijn de voordelen voor u als vereniging?

Standaard 10% korting op u bestellingen*
U betaald geen bezorgkosten in regio Midden-Drenthe.
Bestellingen via E-mail of telefoon.
Maandelijks overzichtelijke factuur
Geen administratiekosten.

 

*Hierbij kan gekozen worden voor 10% korting op het eindbedrag van de bestelling, of verwerking van extra producten t.w.v. 10% in uw bestelling .

Al met al kan deze aanbieding u als vereniging op de lange termijn vele euro’s besparen.
Mocht u nog vragen hebben of bent u geïnteresseerd in het aanvragen van deze speciale verenigingskorting, neemt u dan gerust contact met ons op via telefoon of email.