Zakelijk

Bedrijfsarrangement

Wilt u een wekelijks bloemetje, een bloemetje voor relaties of uw personeel? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Door onze jarenlange ervaring in het leveren van bloemen op de particuliere en de zakelijke markt, weten wij als geen ander dat hieraan hoge eisen gesteld worden. Hierdoor staan wij garant voor de juiste kwaliteit en creatieve arrangementen op het gebied van boeketten en plantaardige decoraties. Ook zijn we u graag van dienst tijdens bijzondere gelegenheden. Bijvoorbeeld feestelijke boeketten op secretaressedag, bij een jubileum, huwelijk, geboorte, een boeket als beterschapwens of gewoon een leuke attentie.
Bij ons kunt u als zakelijke klant bloemen op rekening kopen. Dit betekent dat u snel en makkelijk producten kunt bestellen. Maandelijks ontvangt u een verzamelfactuur inclusief de standaard bedrijfskorting die wij u geven.
Wij bezorgen uw bloemen en boeketten zelf in de regio Midden-Drenthe. Daarnaast maken wij gebruik van een zeer groot netwerk van gekwalificeerde bloemisten in Nederland en kunnen wij uw bestelling voor buiten onze eigen bezorgregio vaak nog dezelfde dag leveren, mits de opdrachten voor 12:00 uur bij ons binnen zijn.

Wat zijn de bedrijfsvoordelen voor u?
- Standaard 10% korting op u bestellingen
- Gratis bezorging bij u bedrijf.
- U betaald geen bezorgkosten in regio Midden-Drenthe.
- Bestellingen via E-mail of telefoon.
- Maandelijks overzichtelijke factuur
- Bestellingen voor over de gehele wereld mogelijk.
- Geen administratiekosten.
-Mogelijkheid tot bloemen abonnement *

*Wat is een bloemen abonnement?

Uw pand is uw visitekaartje: de receptie, balie, wachtkamer en directiekamer zijn erg belangrijk voor de eerste indruk van uw klanten of gasten. Een bloemabonnement is volledig is afgestemd op uw wensen, met dit abonnement bent u wekelijks verzekerd van verse bloemen in uw bedrijf. Wij bezorgen gratis u boeketten op een leenvaas, zodat u er zelf geen omkijken naar heeft. De week daarop nemen we de oude bloemen terug en voorzien we de plek van een nieuw vers boeket op een passende vaas.

Al met al kan deze aanbieding u bedrijf op de lange termijn vele euro’s besparen.

Mocht u nog vragen hebben of bent u geïnteresseerd in het aanvragen van bedrijfskorting of het nemen van een bloemenabonnement, neemt u dan gerust contact met ons op via telefoon of email.